Her yer bunlarla dolu

Tv izliyorum hababam debabam ırkçılık söylemleri (Kürt ırkçılığı). Tüm Atatürkçülere de faşist....ok yaydan çıktı.

İstanbul'da molotof kokteyli atılan ve Belediye Otobüsünde yanarak hastahaneye kaldırılıp iki hafta sonra hayatını kaybeden genç kızın ölümünü hala hazmedemedim.

O'nun yeri ayrıdır benim için, çok dokundu. Kalbim ağrıyor.

Ama TV'ye çıkıyor ve bu eylemleri yapanlarla aynı tarafta, diğerlerine ırkçı diyor faşist diyor. Ve bunları seyredenlerle dolu.

O kız Polis tarafından vurulan bir terörist veya sempatizan olsaydı çoktan heykeli dikilmişti Hakkari'ye Diyarbakır'a...yazıklar olsun bu ülkenin yarımyamalak demokrasisine ve adaletine.

Yazıklar olsun TV'larda konuşan ve  kompleks ve refleks lobları dışında beyinlerinin hiç bir yerini çalıştıramayan Kürtçülük yapan aydınlara ve Sevilay Yükselir'e. Ve seyrediyoruz bunları dolu dolu.

Bir taraftan kırık testi, bir taraftan bademler, bir taraftan Puşiyle TV de sözde demokrasi savunuculuğu ve ırkçılık karşıtlığı yapanlar.

Diğer taraftan sınırlarına radar ve silah koyup sonra da komşularının Başbakanı ve Askerlerinin bu hamleye karşılık vereceklerini tehdit sayan zavallı habercilere. Bunlarla dolu.

Başta da Aygaz'la nükleeri aynı kefeye koyan bir başbakan. Bunlarla dolu. (Bu entellektüel algoritma Nihat Doğan'ın Başbakanla niye iyi anlaştığını çok net gösterdi)

Mazlum edebiyatı dolu.

Her yer Nihat doğan ve küçük Emrah dolu.

Bir de küçük RTE'ler mahallede dolu dolu.

Örtülü çıplak dolu.

Kafasının içi boşlukla hiçlikle  dolu olanlarla dolu.

Türbanlı karıların altında Jeeplerden dolu dolu...

Refleks ve Kompleks üstüne çıkabilenler ise en fazla genel trendi yakalayarak güncel olduklarını sanıyorlar. İşte bunlarla dolu her yer.

Yer kalmadı başka.

Güle güle.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir "Efendi" sözünün Analizi - Bölüm I

Bülent Arınç

Nüfus Cüzdanından "Dini" hanesi kalksın.