İleri Demokrasi İstekleri

Madem herkes "İleri Demokrasi" adına bir takım haklar/ ayrıcalıklar istiyor, eh ben de istiyorum bakalım:

1. ..."porno kanalı olsun" dan başlayalım.

2.  Ayrıca "Her Kuruluşta en az bir Eşcinsel" çalışsın.

3. "Rakı" ve "Beyaz Peynir"in Türkiye'nin milli sofra bileşenlerinden ikisi olduğu kabul edilip, kültürümüzün bir parçası olduğu resmen tescillensin.

4. Deniz kıyılarında ve plajlarda bir bölüm çıplaklara ayrılsın.

5. Okullarda din dersine alternatif "Etik" dersi konsun. Ve öğrencilerin din ile etik dersi arasında seçim yapma şansı olsun.

6. Adalet sistemi Roma hukuku yerine güneydoğu hukukuna göre düzenlensin.

7.  Başörtülü kadınlardan Jeep'e binenlere "Mekanik Müslüman" payesi verilsin ve tüm Cami'ler için onlardan ek vergi alınsın.

8. Devlet, devletten büyük olmasın.

9.  Fettullah'ın bastırılmış Atatürk hayranlığı kontrol altına alınsın.

10. Türkçe'yi düzgün konuşanlar, Tükçe'ye benzer bir dil konuşanlara nazaran, KDV indiriminden faydalansın.

11. TSK tasfiye edilsin. Yerine, Ozan Kütahyalı, Bülent Arınç ve Nagehan Alçı başkanlığında "Ulusal Pozisyon Alma Komitesi" kurularak "Zevkli Savunma Anlayışı" doktrini hayata geçirilsin.

12. Bütün kadınların başları 16 yaşından itibaren (veya göğüsleri büyüdüğü tespit edildiğinde) mecburi örtülsün, sadece psikometri sınavında gerekli puanları alanlardan isteyenler başını açabilsin.

13. Aynı sınav erkeklere de yapılsın, geçemeyenler takke'lerini çıkaramasınlar.

14. Sürekli dinlendiğimiz ve gözetlendiğimiz için evlerde perde takmak yasaklansın. Böylece sürekli gözetlendiğimizi bilelim, buna göre kariyer, sex ve siyaset yapalım.

15.  Aşağıda devam edebilirsiniz, İleri Demokrasi Çocukları. Lütfen yazın....lütfen.

Yorum kısmına ileri demokrasi isteklerinizi ekleyin lütfen…;)

Yorumlar

  1. - Başörtülü araç kullanmak yasaklansın, kaza riskini artırıyor gerekçe gösterilebilir.

    - Umre yerine çocuklar Samsun'a, Anıtkabir'e Çanakkale'ye, Savarona'ya götürülsün

    -Oy pusulalarında sadece EVET değil, HAYIR da bulunsun. 3 HAYIR bir EVET i götürsün :))

    YanıtlaSil
  2. - Tecavüz davalarında mağdur/mağdure nin ruh sağlığı dava sonucuna etki etmesin.

    YanıtlaSil
  3. izmirde metro inşaatı asla bitmesin ve "metrotu inşaat halinde severler derneği" kurulsun.

    YanıtlaSil
  4. 18 yaşında küçüklere her türlü istismar yapanlara pisikolojik eşleştirme mahiyetinde empati kurmaları sağlansın ve bunun için rehabilitasyon merkezleri açılsın,burada gönüllüler çalışsın ve hasta ruhlara kendi yaptıklarınin aynısı elden geldikçe uygulansın,tedaviye yanıt vermeyenler üzerinde yurtdaşlar diledikleri fantaziyi gerçekleştirsin,

    YanıtlaSil
  5. adalet ve mülk tamamlayıcı iki ayrı anlam olmaktan çıksın ve eş anlamlı olsun,mülkiyet dahilinde adalet kafamıza göre sağlansın.

    YanıtlaSil
  6. herkez kel kalsın,aramızdaki farklılıkların kaldırılmasına burdan başlansın.

    YanıtlaSil
  7. kendi enerjimizi kendimiz sağladığımızda devlet mani olmasın,herkes evinde rüzgar ,güneş,gel-git,jeotermal gibi enerji kaynakları serbestleşsin ve sokak kedilerini severken çıkardıkları hırıltı enerjiye dönüştürülsün böylece sokak hayvanlığı kurumu bir nebze ortadan kalksın,

    YanıtlaSil
  8. kendi çocukları tarafından sokağa atılan ihtiyarlar,doğrudan mahalli yönetimlerdeki ihtiyar heyetine atansın ve dilediği ailenin yanına yerleştirilsin,eğer gönlüne göre bir aile seçemezse 10 yıllık vize ile küba jamaika maldivler gibi sıcak iklim diyarlarda konaklatılsın.

    YanıtlaSil
  9. milli tarih dersi kaldırılsın ve sadece tarih dersi olarak işletilsin,türklerin orta asyadan göçerken karılarını bacılarını orda bıraktıkları ve anaları bacıları çinliler,moğollar tarafından sevildikleri için çekik gözlü oldukları bizlerin ise hiç bir tanımlı ırk dahilinde bulunmadığımız kitaplara eklensin,olası hiç bir din,ders kitaplarında anlatılırken başta "muhammed" olmak üzere başına Hz. takısı koyulsun,bu takıyı kaldıranlar,uluslar arası mahkemelere sevk edilsin

    YanıtlaSil
  10. müzik orkestralarında proleter yapıyı temsilen davul bas ikilisi seçilsin,bütün ağır işi bunların yaptığı ama parsayı solistlerle gitaristlerin topladığı tanımlansın,sanat dallarında sınıf çizgileri daha belirgin olsun,lümpen,lümpen proleter ve proleter yapıdaki insanlardan orkestralar oluşturulduğunda ezen ve ezilenler bilinsin,efendi köle ilişkisi sanatın her dalına sirayet etsin,

    YanıtlaSil
  11. Her etnik kökenden bir koşucunun katılacağı İleri Demokrasi Atletizm Yarışmaları yapılsın.En ileri giden yani 1. olan etnik kökene bir sonraki yarışa kadar tüm imtiyazlar tanınsın..

    YanıtlaSil
  12. Marketlerde konsantre demokrasi satilsin. Herkesin buzdolabinda bir sise bulunsun. Insanlar ihtiyac oldukca sulandirip icsin. Icerken, demokrasinin ne hos ne tatli oldugu söylensin.
    Mesrubat kelimesi zamanla bircok anlama gelsin, sonunda kimse tam olarak ne demek oldugunu bilemesin. Komsularimiza mesrubat ihrac edelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük bir katkı:
      "Jel" ve "toz" olarak da satılsın. Sulandırarak kullanmak isteyenler "toz", güçlü etki isteyenler ise "jel" kullansın.

      Sil
  13. Demokrasi kaldırılsın ve olmayan birşeye dayanarak ıvır zıvır isteyen herkes rahat etsin.Sorun kökünden çözülsün.
    Padişahım çok yaşasın .

    YanıtlaSil
  14. Benim de bir talebim var: Özerk Sahil Cumhuriyeti kurulsa.. Başkenti ve hatta tek kenti İzmir olsa.. Başb...akanı İzmirli olsa Kasımpaşalı değil ve İngilizce konuşabiliyor olsa.. Rakı-roka-balık ve imbatla Karaburun üzerinden güneşi batırmanın keyfini ve boyoz ne demek bilmeyenler vatandaşlığa alınmasa.. Bu liste uzar gider daha...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir "Efendi" sözünün Analizi - Bölüm I

Bülent Arınç

Nüfus Cüzdanından "Dini" hanesi kalksın.