Patriot'lar (vatansever) Sessizce Türkiye'ye Geliyor

Sınır ötesine harekat yapıldı, dünyada çıt yok. Hem de Kürtçülük bu kadar "in" olduğu bir dönemde. Meğer Sam Amca ve FG Hoca anlaşmışlar, TR'nin vatanseverleri hapse, USA'nın vatanseverleri (Patriot) de Türkiye'ye.

Hani kimsenin iç işlerine karışmayacaktık? Hababam debabam Suriye'ye, Libya'ya posta koyan biz değil miyiz?

Bugüne kadar iyi ilişkilerimizin olduğu bu yönetimler tavuğumuza "kış" mı dedi? Evet bir tavuğa kış dendi ama bu bizimki değil.

Fakat Sen ruhunu satmışsın emperyalizme. Vücudun dik duruyor ama ruhun secdeye kapanmış, aman dikkat kıbleni şaşırmışsın.

Dikkatleri de Somali'ye çekelim, dünyada söz sahibiymiş gibi davranalım, yiyoruz Maşallah. Afiyet olsun. Patriot'dan hangimizin haberi var?

Bir de en komiği şu: Patriot'un kumandası TR'de olacakmış. Patriot'un kumandası TR'nin elinde, elinde olmasına da, TR'nin ipleri kimin elinde? Asıl dügmeye bastıran veya bastırmayan kim?

Tıpkı Cüneyt Zapsu'nun Amerika'ya dediği gibi: "Bu adamı kullanın". Kullanıyorlar. O rahatsız değil ama ben ve benim gibi düşünenler rahatsız.

Yorumlar

  1. Dostum, Turkiye'de Ulusal kanal kaptildi, aydinlik gazetesi, TKP uyeleri Ergenekon diyerek iceri attilar, Cumhuriyet haricinde hicbir ama hicbir medyada esamesi okunmadi. AKP'nin medyayi susturusu, AKP'nin %50 oy almasi, simdi de ulkeyi fasizan birsekilde yonetiminin suclusunu oyle herseyde oldugu gibi okyanus otesinde arama, suclu biziz, Kemalist devrimleri Anadoluya tasiyamamis biz ve bizden once gelen nesiller. AKP'nin Osmanlici, dinci kanadinin, laik kesimle olan hesaplasmasi derinleserek devam ediyor. Laik, adalet, egitim, saglik mekanizmalari isleyen gercek demoratik duzenle yonetilen bir Turkiye herkesimden destek alir, Kenyalidan bile, hem de simdiden daha fazlasiyla.

    Bu vesileyle blogunu kutlarim, Turkiyeden dun dondum, Izmir'de hic kalmadim desem yeridir, bir dahaki sefere diyelim..

    YanıtlaSil
  2. Eyvallah bir sonraki gelişine beklerim mutlaka…;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bir "Efendi" sözünün Analizi - Bölüm I

Bülent Arınç

Nüfus Cüzdanından "Dini" hanesi kalksın.